Teltudlejning Fyn af festtelte i alle størrelser til dig som skal holde den bedste fest  og om om det er til konfirmation, bryllup,  firmafesten, udstillinger, events, byfester, vi kan tilbyde dig alt i teltudlejning på Fyn.

Teltet du lejer hos udlejningtilfest.dk fremstår flot og indbydende og opstilles med eller uden gulv. Vi tilbyder et stort udbud af teltstørrelser i teltudlejning, hvilket gør det muligt for jer at vælge den rette størrelse der passer til jeres fest i jeres rammer.

Størrelser på telte

Alle telte kan leveres som du ønsker det, vores teltopstillinger er standard  telte med en bredde på 6 eller 9 meter. De kan videreudbygges i længder af 3 m og op efter. klik for mere info >>her<<.

Teltudlejning Fyn

Teltene vi udlejer har en godkendt selvbærende konstruktion uden stolper i midten. Vinduer og døre kan placeres hvor i ønsker dem, og siderne kan tages af og på.

Har du brug for 12 meter eller 15 meter telte kan vi med vores samarbejdspartnere også leverer dette.

Beregning af teltets størrelse

Vil i sidde være lange borde, så skal i beregne med 1,25 m2 per person og vil i sidde ved runde borde skal i beregne med 1,5 m2 per person. Dette ganges op med det antal personer i bliver – Eks. en fest på 50 personer og hvor i gerne vil sidde ved runde borde er beregningen 50 personer * 1,5 m2 meter ved runde borde) er lig med 75 m2 telt.

Vi kan tilbyde dig målfast 3D tegning af festtelt, så du ved alt kan være der.

Priser på telte

Find alle størrelser til de bedste priser her. Hvad enten det er et telt til en firmafest, konfirmation, fest i haven, firmaevents eller byfester.

Så kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Teltudlejning Fyn

OdenseSvendborg – Nyborg -Middelfart – Faaborg – Assens – Kerteminde – Ringe