Dark’n Stormy cocktail

Dark’n Stormy cocktail er lavet med den ægte Goslings mørke rom og ingefær øl serveret over is og pyntet med en limebåd. Denne drink ligner meget Moscow Mule bortset fra at Dark ‘n’ Stormy har mørk rom i stedet for vodka.

Færdigblandet Dark’n Stormy

Udlejningtilfest.dk tilbyder Dark ‘n’ Stormy på 10, 18 eller 30 liters keg og som bliver leveret frisk og færdigblandet.

Ingredienser i en Dark ‘n’ Stormy

Mørk rom (Goslings) 40%
Ginger beer
Limesaft

Alkohol procent 6%

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en Dark ‘n’ Stormy cocktails til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder  med isterninger  og så  skænker man ca. 20cl cocktail i glasset, afslutter med en lime-båd på toppen som garnish og serverer den.

Priser

Se vores priser på linket her på alle vores cocktails som leveres friske og færdigblandet i 10,18 liters kegs og 30 liters kegs.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede rom cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Pynt og Garnish

Is til fest

Skal du bruge isterninger til din Dark’n Stormy kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100gram isterninger per glas cocktail, så til 30 liter Dark’n Stormy på keg skal man bruge en is-tønde med 18kilo isterninger – Se linket her for priser på is til fest

Taphane og Køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan levere.  Vi tilbyder almindelige haner eller en KnapBar løsning som kan leveres som en sort elegant rulle-bar eller hvor  hanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Udlejning til fest

Så kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan med rom drinks og cocktails for dig.