Færdigblandet Gin Hass på kegs fra udlejningtilfest.dk er Danmarks absolutte favoritcocktail og en smager helt fantastisk. Med både en sødme fra mango og en friskhed fra lime og lemon sodavand som er mixet sammen.

Denne friske cocktail er udviklet af bartenderen og mixologist Kim Hass. Gin Hass er en meget populær cocktail og passer til enhver fest eller event.

Cocktails på keg

Udlejningtilfest.dk tilbyder Gin Hass på 18 liters keg eller på 30 liters keg og som bliver leveret friskblandet og på køl.

Ingredienser i en Gin Hass

Gin
Sweppers lemon sodavand
Modo mango sirup
Frisk lime

Sådan serverer man færdigblandede cocktails

Når man serverer en Gin Hass cocktails til fest, benytter man et 0,3liters glas og fylder  med isterninger  og så  skænker man ca. 15cl til 20cl cocktail i glasset, afslutter med en lime-båd på toppen som garnish og serverer den

Priser på Gin Hass

Se vores priser på linket her på alle vores cocktails som leveres friske og færdigblandet i 18 liters kegs og 30 liters kegs.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede rom cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Is til fest

Skal du bruge isterninger til din Gin Hass kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100gram isterninger per glas cocktail, så til 30 liter gin Hass på keg skal man bruge en is-tønde med 9x2kilo isterninger – Se linket her for priser på is til fest

Pynt og Garnish

KnapBar og Køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan leverer hvis du ikke har dette. Vi tilbyder en KnapBar løsning som kan leveres som en sort elegant rulle-bar eller hvor Knapbar hanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Udlejning til fest

Så kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig når du skal bruge færdigblandet Gin Hass.