Vores cocktails med gin på fustage er friskproduceret så i får den bedste oplevelse af perfekte gin cocktails på fustage.

Vores cocktails produceres i samarbejde med spiritus leverandører som Pernod Ricard  Diageo, Marie Brizzard

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede cocktails. Vi kommer med fustagen, tilbehør og udstyr til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

Cocktails med gin

Gin giver alle muligheder, når man skal lave en god cocktail – en gin, har et dækker bredt og kan både være blid, rund og lækker eller meget kraftig med masser af alkohol – Der er så mange gin cocktails muligheder.

Gin Hass
Gin og Tonic
Long Island Iced Tea

Priser på gin cocktails

Se vores priser på linket her på alle vores cocktails som leveres friske og færdigblandet i 18 liters kegs og 30 liters kegs.

Vi leverer til alle typer arrangementer og om de er store eller små. Vi gør det nemt for dig ved færdigblandede rom cocktails. Vi kommer med fustagen, køler og haner til at skænke på, vi sætter op og kontrollerer at alt fungerer.

KnapBar og Køler

For at skænke færdigblandet cocktails fra kegs eller fustage, kræver det en taphane og en køler som vi også kan leverer hvis du ikke har dette. Vi tilbyder en KnapBar løsning som kan leveres som en sort elegant rulle-bar eller hvor Knapbar hanen bliver monteret på bordkanten og køleren står under bordet.

Is til fest

Skal du bruge isterninger eller knust is kan vi også hjælpe med det, der bruges ca. 100 gram isterninger per glas cocktail, så til 30 liter cocktail på fustage skal man bruge en is-tønde med 18 kilo isterninger eller knust is– Se linket her for priser på is til fest

Udlejning til fest

Så kontakt udlejningtilfest.dk på Tlf: +45 4054 5175 eller mail: info@udlejningtilfest.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.